thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation
Trappeheis, seteheis, S200 seteheis

Er det tyngre å gå i trappene?


En seteheis kan være løsningen for deg.

Seteheis S200 skreddersydde løsninger

Rask levering og montering.


Seteheis, trappeheis, seteheis eget design

Velg ditt eget design.


Sikkerhet Seteheis S200, trappeheis

Total sikkerhet.


Trappeheis , seteheis, s200 seteheis

Romslig og behagelig.


Trappeheis, seteheis, s200

Seteheisen kan benyttes i nær sagt alle typer trapper.


HAR DET BLITT FOR TUNGT Å GÅ I TRAPPER?

Det er mange grunner til at det kan være tungt eller umulig å gå i trapper. Økt alder, sykdom og ulykker bidrar ofte til at trapper kan bli et for stort hinder

Mange eldre synes det har blitt tyngre å bevege seg rundt i boligen på grunn av trappene og dette gjør at flere bestemmer seg for å flytte til boliger som har alt på ett plan. For mange er dette et drastisk steg, for et hjem har stor affeksjonsverdi og mange minner. I slike situasjoner er det viktig at man vet om de mulighetene som finnes slik at man fortsatt kan bo hjemme.

Vår seteheis er en prisvinnende og svært trygg og komfortabel løsning som lett kan tilpasses hver enkelts behov og ønsker. S200 seteheis er lett å bruke og gir deg den uavhengigheten du trenger for å utføre de daglige gjøremålene.
Den beveger seg sømløst i trappene og kan tilpasses interiøret som allerede er i huset.

Opplev den tyske ingeniørkunsten på sitt beste med S200 seteheis fra TK Home Solutions.

Seteheis, trappeheis, S200 med livstidsgaranti
Ta godt vare på seteheisen din.

Livstidsgaranti på våre seteheiser.

Sikkerhet og trygghet er viktig for oss, og kjøper du et produkt som har livstidsgaranti kan du være trygg på at produktet har optimal drift og kjører sikkert. Du unngår også kostbare reparasjoner.

Hver S200 trappeheis og rullestolheis fra TK Home Solutions kommer med livstidsgaranti som standard. Det vil si at du har garanti på produktet resten av livet. Produktet kan ikke overføres til andre med samme garanti. For at denne garantien skal tre i kraft, må du ha en aktivert servicekontrakt med oss eller en av våre samarbeidspartnere.

*Gjelder kun for privatmarkedet

Les mer her

Trappeheis , seteheis, s200 seteheis
Sikkerheten er alltid ivaretatt

Sikkerhet.

S200 har et innovativt design på armlenene, med en overlegen sikkerhet som gir en unik følelse av trygghet når du benytter stolen opp og ned trappene. Du sitter i en komfortabel høyde, armlenene er lange og konisk utformet i fronten slik at du får et trygt grep og ekstrastøtte når du skal reise deg eller sette deg ned. Sikkerhetsbeltet har en synlig spenne som enkelt kan festes med én hånd.

Seteheis med god komfort

Komfort.

S200 ser slank og kompakt ut på utsiden, men den føles som en bred og komfortabel hverdagsstol. Den gode skumfylte puten og ryggstøtten gjør at du kan lene deg tilbake i en naturlig og trygg posisjon. De åpne sidene og armlenene gir deg maks plass rundt leggene, livet og hoftene. For å sikre den perfekte passformen er både fotbrett og sete, justerbart.

Med ergonomisk riktig fotbrett vil du få mindre belastning på knærne og oppleve mer komfort når du bruker stolen. Og, når stolener parkert vil den ta liten plass slik at dine nære enkelt kan bruke trappene uten at det er hindringer i området rundt.

Våre seteheis-teknologi er utviklet slik at du kan bo hjemme lengre. Vi lytter til kundene våre, for det er dere som gir oss de gode tilbakemeldingene slik at vi kan utvikle relevante og praktiske løsninger. Denne lanvarige og viktige kommunkiasjonen har resultert i flere unike teknologiske fremskritt.

TK Home Solutions

Trappeheis , seteheis, s200 seteheis

Vi tilpasser trappeheisen til dine behov.

Hvert enkelt hjem er forskjellig, og det er også hver enkelt S200 Stolheis. Etter avtale, kan våre selgere kommer hjem til deg for å måle trappen og for å sikre at din trappeheis er tilpasset dine ønsker og behov, og at den fungerer sømløst og sikkert. Utseende er moderne og tidløst, og stolen vil passe godt inn i hjemmet ditt.

Det er ingen kabler eller annen synlig mekanikk på stolen, og møbeltrekket er ene og alene ditt valg! Du kan velge blant flere typer tekstiler, vinyl eller ekte skinn, og de er alle tilgjengelige i flere farger. De er også brannsikre og lett å holde rene.

Trappeheis , seteheis, s200 seteheis

En del av livet ditt.

Når den nye stolheisen har blitt en del av livet ditt, ønsker du ikke at den skal stå i veien! S200 er romslig i bruk, men den er også den mest kompakte stolen på markedet når den står parkert. Å slå stolen opp og ned, er en enkel prosess, også om man benytter kun én hånd. Her må man bare gjøre det som er mest praktisk.

Fotbrettet kan slås opp slik at det ikke er i veien når du skal sette deg ned. I det du sitter, kan du trykke på en knapp på armlenet slik at brettet automatisk løfter seg. Det er svært enkelt å manøvrere stolheisen. En joystick kan vippes opp med en finger, med tommelen, håndleddet eller ved å bruke siden av hånden. Knapp og indikatorlampe kan nåes fra alle vinkler.

Trappeheis , seteheis, s200 seteheis

Moderne måling av dine trapper.

HoloLinc™ bruker Mixed Reality-teknologi (MR) slik at du kan få se hvordan seteheisen vil se ut i trappen din, når den er ferdig montert.

En av våre teknikere vil vise deg et bilde av den nye stolen, ferdig montert, i dine trapper. Med HoloLinc™- briller kan de også måle trappen din på kun ett besøk.

Våre S200 Seteheiser, er laget for at de skal passe alle typer trapper. Å bruke HoloLinc™-briller både forenkler og øker farten på produksjonsprosessen, spesielt om seteheisen skal monteres i kompliserte trapper

S200 - en behagelig reise.

Seteheis, trappeheis, S200 seteheisMed S200 trappeheis vil du alltid ha en trygg og behagelig reise, både opp og ned trappene. På grunn av vårt enestående enskinne-system og vår patenterte ASL-teknologi, roterer både stol og fotbrett optimalt og sikkert. Samtidig, sitter du trygt og komfortabelt, selv i bratte og smale trapper.Når du er fremme, kan du trygt reise deg fordi stolen allerede er innstilt i riktig høyd

Ro i sjelen for deg og din familie.

Trappeheis , seteheis, s200 seteheisEn lett gjenkjennelig alarmknapp er montert på armlenet. Denne fungerer som en anropsenhet som gir deg muligheten til kontakte venner og familie. Tre utgående telefonnumre kan forhåndsprogrammeres slik du alltid kan få hjelp om det blir nødvendig. Du kan også svare på innkommende samtaler mens stolheisen er i bevegelse.