thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation
Livstidsgaranti på våre seteheieser og rullstolheiser TK Home solutions

LIVSTIDSGARANTI PÅ VÅRE SETEHEISER OG RULLESTOLHEISER.

Den høye kvaliteten på våre seteheiser og rullestolheiser samt forskningen og utviklingen som ligger bak, gjør at vi kan tilby kundene våre en livstidgaranti.

TK Home Solutions Livstidsgaranti gjelder på alle våre seteheiser og rullestolheiser, både for utendørs og innendørs bruk.


Viktigheten av en livstidsgaranti.

«Bolig for eldre» er en undersøkelse utført av TK Home Solutions. Denne viser at mange over 65 år bor i hus og leiligheter som ikke er godt nok tilrettelagt for egne behov. Mange eldre synes det har blitt tyngre å bevege seg rundt i boligen på grunn av trappene og dette gjør at flere bestemmer seg for å flytte til boliger som har alt på ett plan. For mange er dette et drastisk steg, for et hjem har stor affeksjonsverdi og mange minner. I slike situasjoner er det viktig at man vet om de mulighetene som finnes slik at man fortsatt kan bo hjemme.

En seteheis, som også er tilpasset for rullestolbrukere og våre rene rullestolheiser er svært gode løsninger for alle som ønsker å fortsatt bo hjemme. Trapper trenger ikke å være et hinder! Eldre mennesker, de som er rammet sykdom, skade eller har en funksjonshemming skal ha muligheten til å bevege seg fritt i sitt eget hjem, og med en trygghet på at seteheisen/rullestolheisen alltid har optimal drift.

På bakgrunn av denne undersøkelsen tilbyr vi derfor en livstidsgaranti på stolheiser og rullestolheiser.

Det er tilstrekkelig å utføre en årlig service på seteheisen/rullestolheisen, og på denne måten sikrer man både optimal drift og kontinuerlig kvalitet. I tillegg er det gratis utskifting av slitedeler. Du kan stole på at vi stiller opp når behovet melder seg.


Hvorfor er livstidsgarantien en grunnleggende verdi for kunden?

Først og fremst må det tas i betraktning at grunnen til at TK Home Solutions tilbyr livstidsgaranti til sine kunder, er vissheten om den høye kvaliteten på stol- og plattformtrappeheiser. Deres robusthet, teknologiske pålitelighet og valg av materialer, gjør TK Home Solutions seteheiser og rullestolheiser blant de beste på markedet.

De er også sertifisert av det TUV-anmeldte organet og er i samsvar med maskindirektivet 2006/42 / EC.

*Livstidsforsikringen gjelder kun for privatmarkedet.

Last ned mer informasjon om vår livstidsgaranti

Seteheis, trappeheis, rullestolheis, livstidsgaranti

Informasjon livstidsgaranti