thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

SELVSTENDIGHET I EGET HJEM.

Bo hjemme lenger med en seteheis fra TK Home Solutions.

TK Home Solutions var en av de første produsentene av seteheiser, og vi har nesten 60 års erfaring med utvikling, produksjon av flere typer trappeheiser. Vi har produsert hundretusener av seteheiser, og vi utvikler kontinuerlig produktene slik at vi kan møte markedets stadig høyere krav.

Innovasjon, høy kvalitet, troverdighet og sikkerhet er våre viktigste kompetanseområder.

Tunge og vanskelige trapper kan være en av grunnene til at vi må flytte fra hjemmet vi har bodd i nesten hele livet. Og ja, trapper kan være til hinder, men det er ingen grunn til at den skal bli et uoverkommelig problem. Om det er trappeheis til innendørs- eller utendørs bruk, om trappeheisen skal monteres i rett trapp, trapp med sving eller i en bratt trapp, så kan vi i TK Home Solutions levere en trappeheis som kan spesialtilpasses til ditt hjem og til dine behov.

Våre selgere rådgir deg når du skal velge stolheis og sørger for at du får den stolen som passer akkurat deg og ditt hjem.

Alle mennesker er forskjellige, og det finnes heller ikke to seteheiser som er helt like. Vi tilrettelegger etter dine ønsker og produserer gjerne stolheisen med farger og stoff som du ønsker deg. Vi går aldri på akkord med sikkerhet og komfort, og derfor lover vi heller ikke urealistiske leveringstider som vi ikke kan overholde, og vi kompromisser aldri på kvalitet og sikkerhet!

Vi gir deg produkter du kan stole på!

S200 Trappeheis fra TK Home Solutions

Trappeheis, seteheis, S200 seteheis

Seteheis bidrar til et hjem med færre hindringer.

Vi utvikler og produserer din seteheis med fokus på nyskaping og dine behov. Vår patenterte ASL-teknologi (Advanced Swivel and Levelling) sørger for at seteheisen passer i de smaleste og mest svingete trappene, hvor andre heiser ikke passer.

Trapper blir ikke lenger et hinder.

Trappene i hjemmet skal være til hjelp, og ikke bli en barriere med økt alder og spesielle behov. Få friheten til å bevege deg sikkert og komfortabelt i hjemmet ditt med en trappeheis fra TK Home Solutions.

Vi et stort utvalg av spesialtilpassede design som kan få seteheisen til å passe inn i ditt hjem eller få det særpreget du ønsker.

Hvordan går du frem om du trenger en stolheis?

Det første skrittet på veien mot en enklere hverdag, er en telefon til oss. Hver eneste trapp er forskjellig og en av våre teknikere vil kontakte deg for å avtale tid for når det passer at vi kommer hjem til deg. Sammen finner vi løsningene som passer.

Våre møter foregår hjemme hos deg og våre teknikere vurderer alle potensielle hindringer og alle eventuelle spesielle behov. Vi måler trappen din, og med vår 3D-simulator gir vi deg mulighet til å se hvordan trappeheisen vil se ut når den er ferdig montert. Du vil også få se den spesialtilpassede skinnen og ditt valg av setetrekk.

Trappeheisen vil produseres i vår egen fabrikk, og med en gang den er klar, vil en av våre teknikere montere den. Det tar kun noen timer og det er normalt ikke nødvendig med noen form for bygningutbedringer.

Se hele utvalget vårt

Seteheiser fra TK Home Solutions