thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

Hjemmeheiser kan enkelt tilpasses din bolig.

Bygg din egen heisløsning fra vår eksklusive H-serie

Her kan du bygge din egen heisløsning fra H-serien.

Du kan velge type løfteplattform, type sjakt, antall etasjer du trenger, finne dørene som passer, velge veggene du syns passer inn, type gulv og LED belysning i taket mm.
Lag den løsningen som passer deg og ditt prosjekt. Om konfigureringen blir for omfattende, ta gjerne kontakt med oss på telefon: 21 97 97 50.

NB! Velg norsk språk. (NO)

TK Home Solutions har ekspertisen du trenger.

-Og vi setter kvalitet og driftssikkerhet aller først.


TK Home Solutions er en av verdens ledende leverandører av løfteplattformer i sjakt og har nesten 60 års erfaring med utvikling, produksjon og montering.
Våre hjemmeheiser er designet og montert med tanke på høy kvalitet, sikkerhet, komfort og brukervennlighet. Det er en selvfølge for oss at dere som kunder er fornøyde, og at dere føler dere trygge når produktene er i bruk.

Med flere forskjellige typer hjemmeheiser og mange andre ulike løfteinnretninger, er vi sikre på at vi, i dialog med deg, vil finne frem til den riktige løsningen for dine behov.

Mange tror at de ikke har plass til en hjemmeheis, men der tar de aller fleste feil. Vi har modeller som er designet for å passe inn i både små rekkehus og i store villaer, og de kan leveres i et utall varianter, farger og design slik at de kan tilpasses nærmest alle typer hjem.

Prisen er kanskje den aller beste nyheten, for investeringen er ikke stor, sammenlignet med en tradisjonell heis. I dag, kan det faktisk være dyrere å bytte til en bolig på ett plan, enn å montere enn hjemmeheis.

Det kreves realtivt lite forarbeid og kun mindre tilpasninger for å kunne få en løfteplattform montert i din bolig. Installasjonen kan gjennomføres raskt, enkelt og rimelig.

hjemmeheis, løfteplattform, H100, H200, H300, heis, heisløsning, handikapheis, rulletolheis

En hjemmeheis fra TK Home Solutions øker husets verdi.

Det er ikke tvil om at det å ha en privatheis installert, øker boligens standard, forbedrer komforten og gjør den mer ettertraktet. Boligens verdi vil derfor stige betydelig etter en installasjon.

Ta en titt på utvalget vårt og finn ut hvilken løsning du tror passer for deg. Du kan også be om en brosjyre eller ringe for en samtale om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Vi er med deg hele veien.

Trappene i hjemmet skal være til hjelp, og ikke bli et hinder ved økt alder og ved spesielle behov. Vi forstår dette, og våre eksperter hjelper deg slik at du beholder friheten til å bevege deg hjemme hos deg selv.

Vi har også et stort utvalg av spesialtilpassede design slik at heisen vil passe inn i akkurat ditt hjem eller få det særpreget du ønsker.

Flere tiår med fornøyde kunder og deres anbefalinger, samt en rekke utmerkelser, er bevis for vårt kontinuerlige engasjement for din selvstandighet og sikkerhet.

TK Home Solutions Service.

Vi leverer ikke bare hjemmeheisen, men også et dedikert team av eksperter innen design, produksjon og montering som bruker TK Home Solutions ingeniørkunnskaper til å skape en spesialtilpasset løsning for deg – trygt og sikkert.

Tar du kontakt med oss, tar vi først en prat på telefonen om hva du ønsker. Deretter vil vi avtale en konsultasjon hjemme hos deg. Dette er selvsagt helt kostnadsfritt. Våre eksperter vurderer alle potensielle hindringer og spesielle behov, og tar hensyn til både deg og omgivelsene for å gi deg så individuelle råd som mulig. Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på om en hjemmeheis er noe for deg.

Se hele utvalget vårt

Hjemmeheiser fra TK Home Solutions