thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

Vi leverer heisløsninger for alle typer bygg og virksomheter

Bygg en heisløsning fra vår eksklusive H-serie

Her kan du bygge din egen heisløsning fra H-serien.

Du kan velge type løfteplattform, type sjakt, antall etasjer du trenger, finne dørene som passer, velge veggene du syns passer inn, type gulv og LED belysning i taket mm.
Lag den løsningen som passer deg og ditt prosjekt. Om konfigureringen blir for omfattende, ta gjerne kontakt med oss på telefon: 21 97 97 50.

NB! Velg norsk språk. (NO)

Løfteplattformer med og uten sjakt.

Velg en effektiv heisløsning uten større byggearbeid.

I Norge er det flere hundre tusen mennesker med nedsatt bevegelsesevne, småbarnsmødre med barnevogne og andre som trenger en heisløsning for å slippe tunge løft, - og alle skal ha lik mulighet for adkomst til alle typer av bygninger - det være seg skoler, barnehager, sykehjem, offentlige bygg eller kontorer. Vi i TK Home Solutions har ekspertisen og produktene som passer til alle typer prosjekter. Våre produkter kan i stor grad skreddersys til det lokalet de skal plasseres i, og det uten at kostnadene blir for høye

Våre heisløsninger går over flere etasjer og har størrelser som passer for de aller fleste bygg og formål.

Våre selgere og teknikere innehar høy ekspertise når det kommer til valg av type heisløsning, og dette er en av grunnene til at vi scorer høyt på kundetilfredshet, år etter år. Ta gjerne en titt på de løsningene vi kan tilby.

H200 i sjakt.

løfteplattform, heisløsning, heis i sjakt, heis

Løsninger for alle typer miljøer.

TK Home Solutions leverer effektive og gode mobilitetsløsninger over hele verden. Vi har løsninger som kan integreres i både nye og eksisterende sjakter, og i nye og eksisterende bygg. Se hele utvalget vårt og les mer løsningene våre. Vi kan sende deg en brosjyre eller du kan gjøre en avtale med oss på telefonen. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Enkelt og raskt å installere.

Våre løfteplattformer og heisløsninger er svært enkle å installere og det kreves ingen store bygningsmessige endringer. Heisene er bygget for å vare over tid, med gode materialer, og sikkerheten er svært godt ivaretatt.

TK Home Solutions service

Vi gir deg ikke bare heisløsningen men også et dedikert team av eksperter innen design, produksjon og montering som bruker TK Home Solutions ingeniørkunnskaper til å skape en spesialtilpasset løsning – enkelt og budsjettvennlig.

Våre medarbeidere bistår gjerne med å utarbeide forslag til aktuelle løsninger til ditt prosjekt.

Se hele utvalget vårt

Heisløsninger for offentlige bygg og næringsbygg.