thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation
Beste hjemmeheiser trappeheiser privatheiser

Priser og utmerkelser

Vi i TK Home Solutions har opp gjennom årene mottatt en rekke utmerkelser og priser for våre produkter.

Blant disse er Green Apple-pris som berømmer produktene våre for å fremme beste praksis for miljøhensyn, samt både IF Product Design- og Rehacare Design-prisen for de unike heisløsningene våre. Den siste utmerkelsen er den prestisjetunge Reddot-prisen, som vi vant i 2021.

Les mer om utmerkelsene, tjenestene og de fantastiske produktene våre her på nettstedet eller ta kontakt ved å besøke vår kontaktside.

TK Home Solutions har mottatt en rekke utmerkelser

S200 Trappeheis fra TK Elevator vinner Red Dot Award: Produktdesign 2021

TK Elevators løsning utklasser i kategorien "Produktdesign" Juryen ble overbevist av et smart konsept og innovative detaljer. En S200 passer perfekt inn i alle hjem.

TK Elevator vant den prestisjetunge Red Dot Award for enestående designkvalitet. S200 er utviklet av TK Home Solutions og designet av det anerkjente designstudioet Pearson Lloyd. S200 og design prisen er resultatet av en fem års lang prosess i TK Elevators topp moderne fabrikk, i Nederland.
S200 har det nyeste ergonomiske designet og en teknologi som gir kundene en helt unik mobilitetsløsning og seteheisen S200 har en uslåelig ergonomi med den patenterte Advanced Swivel Leveling (ASL)-teknologien, hvor sete og fotbrett roterer sammen for å sikre at man alltid er i korteste avstand fra trappen. En annen fremtredende designfunksjon, er automatisk sammenslåing av sete og fotbrett. S200 kan parkeres og den tar minimalt med plass i trappen. Den er plassert i en praktisk høyde, og bevegelsene holder sete og fotbrett seg på linje, slik at ryggen og knærne ikke vrir seg, noe som gir brukeren optimal komfort.

“TK Home Solutions er beæret over å bli tildelt Red Dot Award: Product Design 2021 for S200 trappheis"

Seteheisen har desing og komfort som passer godt for kundene. Flere av løsningene ble produsert slik at kundene våre skulle få en løsning som sikrer at passformen passer alle typer mennesker.

"Jeg er ekstremt stolt av vårt ingeniør- og designarbeid. ” sier Mauro Carneiro, administrerende direktør TK Home Solutions.

De nye og konisk formede armlenene, gir kundene både et sikkert grep og ekstra med støtte når de setter seg ned eller reiser seg opp, og armlenene kan vris helt ut slik at det er enkelt med overflytting fra en evt. rullestol. S200 tilbyr også en spesiell funksjon med sin innebygde samtaleenhet som er plassert på armlenet. Enheten kan forhåndsprogrammeres med inntil tre kontakter slik at man kan ringe etter hjelp om det er nødvendig.

Å vinne Red Dot Award Product Design 2021 for trappheisen S200, er en stor anerkjennelse for hele prosjektgruppen.

"Når andelen av seniorer øker, må man ta utfordringen på strak arm, og tilpasse produkter slik at en kan leve optimalt når man blir eldre. Det er fantastisk at Red Dot har anerkjent kvaliteten og innovasjonen på trappheis-designet". legger Luke Pearson, medstifter av Pearson Lloyd, til.

Red Dot -prisen som omfatter kategoriene "Produktdesign", "Merker og kommunikasjonsdesign" og "Designkonsept" er en av verdens største internasjonale designkonkurranser. Red Dot er stedet hvor designere og produsenter får evaluert kvalitet og design på produktene sine. Juryen i Red Dot 2021, hadde over 18 000 bidrag fra over 70 land i denne konkurransen.

Ønsker du mer informasjon om S200, ta kontakt med
Nicole Pichin,
Kommunikasjonssjef og produktmarkedsføring TK Elevator GmbH P +49 211 5400413 - 361
nicole.pichin@tkelevator.com
www.tkelevator.com