thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation
S100 Seteheis for rette traper

S100 SETEHEIS


S100 Stairlift

Trygghet


silla salvaescaleras rectas levant confort

Sikkerhet


S100 for rette trapper

Å bli eldre eller syk trenger ikke å være enbetydende med tap av trygghet og selvstendighet. Vår nye trappeheis S100 bidrar til at du fortsatt kan bo i hjemmet ditt, asmmen med minnene som er skap og for oppelvelsene som kommer.

Vår nye trappeheis er oppgradert med ny funksjonalitet, komfort og sikkerhet. Med S100 får du tryggheten og selvstendigheten du trenger slik at du kan fortsatt kan gjøre det du ønsker i ditt eget hjem, uten at trappen er et hinder.

Seteheis, trappeheis, S100
Nyhet S100 seteheis

Vår S100 seteheis er spesialdesignet for rette trapper. Den er ergonomisk, robust og har et moderne design. S100 har en svært god funksjonalitet, er diskrè og tilgjengelig i nøytrale og tidløse farger.
S100 har også en versjon som kan brukes utendørs.

S100 ble designet slik at man kan bevege seg fritt opp og ned trappene. Seteheisen skal bida til å dekke behovet for å bevege seg mellom etasjer uten at man trenger hjelp fra andre. Opplev tysk ingeniørskap og design på sitt beste med den nye S100 seteheisen fra TK Home Solutions.

Trygghet

Seteheis med høy komfort

S100 er robust og bidrar til at du kan leve selvstendig, trygt og uavhengig i ditt eget hjem. Vi i TK Home Solutions er forpliktet og dedikert til å hjelpe og vi har oppdatert alle funksjoner for å sikre at man kan benytte seteheisen så lenge man trenger den.

Seteheisen er veldig enkel å bruke og den kontrolleres med en joystick opp og ned trappene. Setet er myk å sitte i, og at det er mulig å svinge med, gjør at man trygt kan sette seg ned og reise seg opp. Seteheisen er raffinert, robudt og ergonomisk. S100 for rette trapper kan bidra til å gi den en bekymringsfri hverdag.

Sikkerhet

Seteheisen S100 er en pålitelig seteheis produsert av et anerkjent tysk ingeniørselskap. Den har alle sikkerhetsfunksjoner som trengs for å garantere en trygg tur.

Setebeltet er oppgradert med en godt synlig spenne som enkelt kan festes og frigjøres med èn hånd.
Armlenene har fått et moderne og ergonomisk design. De er plassert i en passende høyde, de er lange og laget smalere foran for å sikre et sikkert grep og ekstra støtte når man setter seg ned eller reiser seg opp.

Både sikkerhetsbeltet og armlenene kommer med sikkerhetsvarsling for å gi ekstra trygghet. Seteheisen vil ikke bevge seg med mindre setebelte er festet og armlenen er foldet ut. * Vi kan levere 4.punkts sele på forespørsel.

Befaring og oppmåling er helt uforpliktende og gratis

S100 Expert

Vårt første skritt er alltid en befaring, og det er på denne måten vi sikrer at dine behov og ønsker blir dekket og at løsningen som blir valgt er riktig for deg. Hver trapp er forskjellig og vi må derfor ta mål for å skreddersy skinnene til seteheisen. Etter et besøk vil vi kunne gi deg en eksakt pris på seteheisen. Vi er landsdekkende og kan levere og montere i hele Norge. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål og om du trenger en seteheis i ditt hjem,

Enkel og rask innstallasjon

S100 Stairlift Comfort

Vi har svært kort leverings- og monteringstid. Ofte kan vi levere og montere på kun 4-6 uker.

Når seteheisen er produsert, vil en av våre teknikere reise hjem til deg for å installere den, og arbeidet gjøres på noen få timer.

Teknikeren viser deg hvordan du skal bruke seteheisen og har god til til å svare på eventuelle spørsmål. Vi legger igjen en brukemanual og et telefonnummer slik at du kan kontakte oss om det skulle være noe.

Når teknikeren er ferdig, er det alltid ryddig og rent og du skal være trygg på at du vet hvordan du skal bruke seteheisen.

Kom i kontakt med oss

Trappeheis, seteheis, S100, seteheis i trapp

Please enter your first name
Please enter your last name.
Please enter your post code in the correct format
Please enter your phone number
Please enter a valid email address

*Obligatorisk

Please confirm the legal notice

Så hyggelig at du tar kontakt med oss.

Vi tar kontakt med deg så raskt som mulig. Ønsker deg en flott dag!

Mvh. oss i TK Home Solutions

S100 Spesifikasjoner

Classic Comfort
HOVEDFUNKSJONER
Justering av setehøyde #2713
Autosvivel #2713
Automatisk fotbrett #271Joystick
Joystick på armlene #2713 #2713
Setetrekk vinyl #2713 #2713
Maks brukervekt 160Kg (@45°) #2713 #2713
Maks brukervekt 136Kg (@53°) #2713 #2713
Fjernkontroll Opsjon Opsjon
Ringemodul Opsjon Opsjon
Basestasjon Opsjon Opsjon
Premium skinne Opsjon Opsjon
Hengslet skinne Opsjon Opsjon
SIKKERHETSFUNKSJONER
Nødstopp #2713 #2713
Deteksjon for at setebeltet ikke er festet #2713 #2713
Deteksjon for at armlenene ikke er på plass #2713 #2713
Nøkkellås #2713
Deteksjon for hindringer i trappen. #2713 #2713
TILGJENGELIG
Installasjon på begge sider av trappen #2713 #2713
Ingen ekstra bygningsarbeider #2713 #2713
Installeres på noen timer #2713 #2713