thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

Våre plattformheiser gjør hverdagen enklere

Rullestolheiser som utgjør en forskjell.

Der trapper er en del adkomsten kan det være en utfordring for rullestolbrukere å komme seg frem. En rullestolheis er en god løsning for alle typer adkomster og i tillegg er sparer du mye plass om du sammenligner med f.eks bruk av ramper.

Vi i TK Home Solutions har ulike typer rullestolheiser som øker tilgjengeligheten i enhver type bygg og bolig. Vi vet at alle behov og alle trappekonstruksjonener er forskjellig, og noen trenger bare en løsning for noen få trappetrinn, mens andre har behov for en plattformheis over flere etasjer.

Livstidsgaranti på rullestolheiser.

Rullestolheier med livstidagarnti
Årlig service på din rullestolheis

Den høye kvaliteten på våre seteheiser og rullestolheiser samt orskningen og utviklkingen som ligger bak, gjør at vi kan tilby kudene våre en livstidgaranti. TK Home Solutions Livstidsgaranti gjelder på alle våre seteheiser og rullestolheiser, både for utendørs og innendørs bruk.

Les om vår livstidsgaranti her

Våre rullestolheiser finner du i mange offentlige bygg.

Rullestolheis for trapper med sving
Rullestolheis for trapper med sving, supra

Ulike trappetyper krever ulike løsninger.

I vårt produktspekter finner du flere ulike plattformheiser. Noen er utviklet spesielt for innendørs bruk i enten rette eller svingete trapper, og noen er beregnet for utendørs montering og bruk. Alle modellene monteres i eksisterende trappeløp og kjennetegnes ved at de tar liten plass når de er oppslått og ikke i bruk. I de aller fleste tilfellene er monteringen enkle og unnagjort på kort tid.

Brukervennlighet og sikkerhet i fokus.

Vi i TK Home Solutions vet hvor viktig brukervennlighet og sikkerhet er for våre kunder og du kan være trygg på at plattformheisene vi leverer har god kvalitet og er enkle og trygge i bruk.

TK Home Solutions service.

Vi i TK Home Solutions er opptatt av at du som kunde skal bli ivaretatt på best mulig måte – gjennom våre produkter og løsninger, men også gjennom den personlige kontakten med våre medarbeidere. Vi bistår gjerne med alle typer informasjon. Ta gjerne kontakt med oss.

Se hele utvalget vårt

Plattformheiser fra TK Elevator