thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

RPsp,den rette løsningen for rette trapper

En svært brukervennlig og moderne rullestolheis.

Plattformheisen RPsp er en praktisk løsning for rette trapper, både utendørs og innendørs. Bygg med trapper som kan gjøre lokaler utilgjengelige for rullestolbrukere vil bli enkelt tilrettelagt med en RPsp fra TK Home Solution.

Det er trygt å bruke en RPsp, og de utfellbare rampene på begge sider av rullestolheisen kommer på plass før heisen beveger seg.
Vi har også ramper med 90 graders utfelling, om det er ønskelig.

Alle ubeskyttede overflater er konstruert i eloksert aluminium, noe som gjør rullestolheisen garantert rustfri.

RPsp er perfekt utendørs.

RPsp løfteplattform, løfteplattform, rullestolheis, handikapheis, heis
Kronglete vei til og fra boilgen eller hytta? En RPsp kan være din løsningen.

Perfekt hjemme eller i fritidsboligen.

Det er mange som har trapper til innganspartiet, og trenger man hjelp for å komme seg opp trappene er vår rullestolheis perfekt. Den er trygg, har rulleskiring og er tilpasset det norske klimaet. Det er ingen fare for at den ruster eller blir ødelagt av snø eller regn.
Har du en kronglete vei opp eller ned til fritidsboligen din?
RPsp kan lmonteres på lange skinner og gi en trygg tur opp eller ned til hytta. Ta kontakt med oss om du har spørsmål om akkurat dette

Svært godt egnet til offentlige bygg. Kompakt og diskre'.

Når den er sammenslått, frigjør RPsp mye plass og andre kan enkelt benytte trappene som vanlig. Utvalget av parkeringsalternativer og plattformstørrelser gjør heisen ideell for travle bygninger med begrenset plass. Når heisen ikke er i bruk og sammenslått, opptar den bare 310 mm og sikkerhetsbommene er gjemt.

Ergonomisk utformet.

Rullestolheisen RPsp har et moderne design med runde former og moderne farger. Den er kanskje en av de tryggeste og mest komfortable plattformheisene på markedet. Både joystick og trykknapper er intuitive og lett å bruke. Det er liten eller ingen anstrengelse å forflytte seg opp og ned trapper rullestolheisen RPsp.

Trygghet og komfort.

Denne plattformheisen er enkel og intuitiv i bruk. Den kan leveres med ulike plattformstørrelser og utstyres med sidepåkjøring, der det er den beste løsningen. Plattformen kjøres med påholden knapp,som kan tas ut, benyttes på begge sider av plattformen, og benyttes på tilkallingsboksene. Knappen kan også fungere som nøkkel

Løfteplattformen passer like godt til utendørs, som innendørs.

RPsp løfteplattform, løfteplattform, rullestolheis, handikapheis, heis
RPsp kan enkelt brukes av rullestolbrukere

Sikkerhet

Batteridrift gjør at man alltid kommer seg trygt ned, selv om det er strømbrudd.

  • Batteridrift muliggjør bruk også ved strømbrudd.
  • Trappeheisen har påmonterte sikkerhetsanordninger som beskytter mot sammenstøt og forskyvning og sørger for at den stopper umiddelbart når den møter en hindring.
  • En valgfri overlastenhet kan legges til for samsvar med NS-EN 81-40.