thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

EasyLift,lekker og plasseffektiv

Den elegante lavløfteren.

Easylift plattformheis fra TK Home Solutions
EasyLift, en stabil og elegant lavløfter.

Nyskapende i sitt enkle design.

EasyLift er en moderne løfteplattform med fokus på rene og rette linjer. Den gir rullestolbrukere og andre med for eksempel barnevogn, adkomst til steder der nivåforskjeller ellers kan være utfordrende hindringer.

EasyLift er en stabil og elegant lavløfter beregnet for innendørs bruk. Det tiltalende utseende gir EasyLift mange bruksmuligheter i både nye og eksisterende bygninger. Den har en maksimal løftehøyde på 125 cm og en kapasitet på 400 kg.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat

Ring oss gjerne

+47 21 97 97 50

Ring oss gjerne

+47 21 97 97 50

Heisen passer perfekt på steder med små nivåforskjeller.

Rullestolheis, plattformheis, handicapheis, easylift

Fleksibelt design.

EasyLift er et resultat av arkitekters samarbeid for å skape den aller beste plattformheisen, og brukervennlighet og design har vært i fokus. EasyLift er elegant å se på med sine rene linjer, men kan også med sin fleksible oppbygning tilpasses et hvert miljø.
Rullestolheisen kan tilpasses individuelle ønsker slik at den blir lett å integrere.Man kan velge mellom sotet og klart glass eller velge fra alle RAL-farger.

Stabil rullestolheis.

EasyLift er en stabil og praktisk løfteplattform. De fire løftemotorene er helt synkrone og bidrar til et jevnt fordelt løft.
For betjening av heisen, er det en bryter på både øvre og nedre plan. Denne benyttes for å tilkalle plattformheisen. Når rullestolheisen benyttes, er det en trykknapp som betjener opp- og nedkjøring. Med EasyLift er det ikke nødvendig med store bygningsmessige endringer, man trenger bare et rett gulv og et godt feste i veggen.

Sikkerhet.

EasyLift er svært sikker i bruk. En solid klemplate under hele plattformen sikrer mot fastklemming og skader. Denne lavløfteren er produsert etter alle gjeldende standarder og oppfyller alle sikkerhetskrav.
Avhengig av gjeldende lovgivning, blir Easylift alltid levert med ekstra og nødvendig sikkerhetsutstyr som f.eks sikkerhetsbom/dør og nøkkelbryter.

Bruk gjerne dette skjemaet for å kontakte oss.

Legg igjen din informasjon og hvilket produkt du ønsker mer informasjon om.

Din informasjon
Fyll ut feltene
Please enter your first name
Please enter your last name.
Please enter your phone number
Please enter your email
Please enter a valid email address
-

*Obligatorisk

Please confirm the legal notice

Takk for at du tar kontakt med oss. Vi kommer tilbake så fort som mulig. Ha en fin dag så lenge :)

Du er kanskje interessert i disse produktene også?