thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

Rullestolheiser til de mindre nivåforskjellene.

TK Home Solutions har løsninger til alle typer miljøer.

Noen ganger er det bare noen få trappetrinn eller en liten avsats som gjør hele bygget utilgjengelig for de som bruker rullestol eller for eksempel har med seg en barnevogn.

Vi i TK Home Solutions har flere ulike lavløftere som løser akkurat denne utfordringen, og derfor er vi sikre på at vi kan levere riktig løsning på riktig sted.

Flexstep er en ypperlig "alt-i ett" løsning med trapp og løfteplattform i et og samme produkt. Dette gjør at man sparer mye plass.

HDN kan gjemmes helt bort i gulvet og er usynlig når den ikke er i bruk.

Easylift er designet av arkitekter og er svært elegant løfteplattform.

Mini er en robust utendørsmodell.

Alle våre lavløftere er av skandinavisk design.

Flexstep passer i alle miljøer

Flexstep, lavløfter, rullestolheis, handikapheis, heis
Flexstep er en lekker rullestolheis

God design løser de fleste utfordringer.

Det er ikke sikkert en standardløsning passer for alle. Dine ønsker og behov er svært viktige for oss, og vi skjønner at materialer, farger og størrelser er avgjørende for at heisløsningen skal passe inn i de omgivelsene den skal brukes. Et moderne bygg krever for eksempel noe annet enn en eldre bygning, og butikklokale noe annet enn et privathjem.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss i TK Home Solutions om det er noe du ikke finner svar på, eller du ønsker at vi skal gi deg et helt uforpliktende tilbud.

Lavløftere er sikre og enkle å installere.

Alle våre lavløftere er enkle å integrere i både nye og eksisterende bygninger. Det er stort sett ikke behov for bygningsmessige forandringer, kun et rett gulv og godt feste i nivåskillet. HDN, som skal skjules i gulvet, trenger en liten grube i gulvet.

Lavløfterne våre er utstyrt med en rekke sikkerhetsforanstaltninger og brukeren er beskyttet mot enhver klemrisiko og avrulling.

Lavløftere til alle typer bygg

Utvalget vårt består av Flexstep, HDN, Easylift , Mini og Techlift