thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

vår seteheis s200 vinner designprisen i 2022

German Design Award 2022

S200 fra TK Home Solutions har blitt tildelt "Special Mention" av den prestisjetunge German Design Award 2022 for sitt utmerkede design i kategorien "Medisinsk rehabilitering og Helse»

Vår trappeheis er designet av det anerkjente designstudioet Pearson Lloyd og kombinerer kvalitet, toppmoderne teknologi og avanserte sikkerhetssystemer for å gi kundene en komfortabel og bekymringsfri oppplevelse når seteheisen er i bruk. "Special Mention"-prisen hyller konseptet som ligger i designet, og i hver kategori gir juryen en utmerkelse for innovativ design basert på kvalitet.

Trappeheisen gir deg mer uavhengighet og frihet i hverdagen. Denne seteheisen kan tilpasses alle individuelle behov når det kommer funksjonalitet, sikkerhet og komfort.

Seteheiser 2022:
S200 fra TK Home Solutions er både komfortabel og innovativ.

Setet og fotstøtten roterer samtidig, og gjør turen til en behagelig og ikke minst trygg opplevelse. Når stolen er i bevegelse forblir setet og fotstøtten på samme sted og forhindrer derfor ubehagelige vridninger i rygg og knær.

Man kan velge fra flere funksjoner, bl.a den automatiske sammenslåingen av sete og fotbrett. Med et trykk på en knapp, folder den seg automatisk sammen og opptar minimalt med plass.

En funksjon for en innebygd anropsenhet på armlenet er også tilgjengelig. Her kan man ringe opptil tre kontakter mens man sitter i trappeheisen.

Trapper med sving, rette trapper og vindeltrapper

Vår S200 trappeheis kan tilpasses nær sagt alle typer trapper og passer godt i både bratte og trange trapperom. Den passer til rette trapper, trapper med sving og i vindeltrapper, og det er ingen utfordring med flere etasjer."Etter den vellykkede lanseringen av S200 i 2020, er vi ekstremt beæret over å ha mottatt en pris for trappeheisen for tredje gang og for å å ha overbevist juryen med vårt innovative design. Mange spesialtilpassede alternativer er designet for å sikre perfekt tilpasningsevne for alle som bruker seteheisen. Prisen fremhever nok en gang vår ekspertise innen løsninger for mobilitet i hjemmet når det kommer til design, funksjonalitet, sikkerhet og komfort."

Mauro Carneiro, Administrerende Direktør i TK Home Solutions

German Design Award er en internasjonal pris fra «German Design Council» og en av de mest anerkjente designprisene i verden. I 2021 ble det sendt inn mer enn 4200 bidrag fra 60 forskjellige land. For å reflektere mangfoldet av en designkultur på en tilstrekkelig måte, er German Design Award delt inn i segmentene "Excellent Product Design", "Excellent Communications Design" og "Excellent Architecture".

I hver kategori deles prisene ut av en internasjonal jury med representanter innen forretningsvitenskap og design som anerkjenner de mest tilfredsstillende prosjektene.

Trappeheisen S200 fra TK Home Solutions har allerede blitt tildelt Red Dot Award i kategorien «Produktdesign» og «Pleine Vie»-prisen i Frankrike.

Sliter du med å gå i trappene hjemme og vurderer å investere i en seteheis?

Det er mange grunner til at det kan være tungt eller umulig å gå i trapper. Økt alder, sykdom og ulykker er hovedgrunnene til at trapper kan bli et for stort hinder for mange.Vår S200 bidrar til at du enkelt kan bevege deg mellom etasjene.