thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

Tilrettelegg for at du kan bo i hjemmet ditt hele livet

hjemmeheis privatheis løfteplattform handicapheis villaheis pluto

I det daglige når vi er ute i det offentlige rom, tenker vi ikke over at vi tar en heis når vi skal opp èn etasje eller to. Vi bare vet at det lagt til rette for enkel forflytning og mobilitet når vi f.eks besøker et kjøpesenter, skoler, sykehus, tannlegekontor eller hoteller. Løsningene for å frakte tunge ting, forflytte seg enklere med rullestol eller få med barnevognen opp en etasje, bare er der.

Det vi derimot kanskje ikke flinke nok til, er å tilrettelegge der vi bor, i våre egne hjem. Har du for eksempel tenkt å bo der du bor i dag, hele livet? Kan det være en ide’ å finne løsninger bidrar til nettopp det?

Løfteplattform i sameier og borettsalg

I Norge bor mange i sameier eller borettslag, og det er gjerne 2 eller flere leiligheter i hver etasje. Flere og flere borettslag og sameier velger å investerere i en løftplattform for å enkelt kunne ta med seg varer, barnevogner og andre tunge ting opp gjennom etasjene.

Vet du at man også kan installere en rimelig heisløsning i private boliger, sameier og i borettslag?

hjemmeheis privatheis løftepalttform heisløsning
hjemmeheis privatheis villaheis heisløsning

Heisløsning i egen bolig

Når man bygger sin første bolig, pusser opp og renoverer et hus eller kjøper et rekkehus, så tenker man gjerne at man skal bo der resten av livet. Få familie, barn og bli besteforeldre.

Man har allerede, eller bygger gjerne flere etasjer og tenker at man er forberedt på det som eventuelt måtte komme. Men har vi virkelig tenkt godt nok i gjennom dette? Har vi tatt med i betraktningen at vi selv blir eldre og at det blir tyngre å bevege seg, tyngre å ta de tunge løftene og ikke minst at det blir verre å komme seg opp og ned trappene? En investering i en heisløsing hjemme, er en investering i ditt eget liv, din egen fremtid og alderdom. For ikke å snakke om hva investeringen gir tilbake med tanke på verdiøkningen på selve boligen.

Mange tenker at dette koster for mye, men det gjør det faktisk ikke. En privatheis kan faktisk være rimeligere enn å pusse opp et bad, kjøpe en liten bil og ikke minst rimeligere enn å måtte selge og flytte. Flere av våre løsninger krever ingen eller svært få endringer på strukturen i huset, og det gjør at det ikke er noen utfordring å montere en heisløsning i en eksisterende bolig. Prosessen tar kortere tid og at man ikke får store tilleggskostnader på grunn av ombygginger.

Vår minste men likevel romslige hjemmeheis, heter Pluto, Denne heisløsningen trenger for eksempel ikke mer plass en et lite kott.

Her er bilder fra et hjem utenfor Oslo, hvor løfteplattformen Pluto er montert. Denne privatheisen går over 3 etasjer

hjemmeheis privatheis løfteplattform handicapheis villaheis pluto
hjemmeheis privatheis løfteplattform handicapheis villaheis pluto

Våre heisløsninger er enkle å montere. Det krever få eller ingen strukturelle endringer på hverken privatboliger eller andre bygninger og Plattformstørrelsene er mange og løftekapasiteten høy. Les mer om våre hjemmeheiser her: Pålitelige og prisvinnende hjemmeheiser, løfteplattformer i sjakt (tkelevator.com)

Vi tar gjerne en prat med deg rundt dette, ta kontakt på telefon: 21 97 97 50