thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

Vi tilbyr de sikreste og mest komfortable trappeheisene på ett sted

TK Elevator trappeheiser

Frihet med sikkerhet og komfort. Ingeniørvirksomhet du kan stole på!

I over 60 år har vi utviklet nye løsninger for å sørge for at du kan beholde selvstendigheten i hjemmet du elsker. Med ingeniørkunst i blodet og et ønske om perfeksjon vil vi aldri slutte å utvikle nye løsninger som kan gjøre din spesialtilpassede trappeheis så sikker og komfortabel som mulig.

Trenger du en trappeheis til innendørs eller utendørs bruk, til skrå eller buede trapper? Ingen utfordring er for stor for våre ingeniører, som finner en spesialtilpasset løsning.

Vi forstår godt at livet stadig bringer nye utfordringer. Mobilitetsbehovet endrer seg med tiden, men det trenger ikke bety at bevegelsesfriheten rundt i huset du elsker må endre seg. TK Home Solutions vil sørge for at ingen av disse endringene (eller «utfordringene») står i veien for at du kan hygge deg i hjemmet du elsker, med den friheten du elsker.

Vi tilbyr enestående kundestøtte når du skal velger den rette trappeheisen for deg. Vår kostnadsfrie rådgivningstjeneste er en av grunnene til at vi scorer høyest på kundetilfredshet, måned etter måned, år etter år.

Alle mennesker er forskjellige, og det finnes heller ikke to trappeheiser som er helt like. Våre ekspertingeniører jobber med dine designbehov for å lage den sikreste og mest komfortable trappeheisen for din unike situasjon. Vi går aldri på akkord med sikkerhet eller komfort for å levere den beste løsningen. Derfor lover vi heller ikke urealistiske leveringstider vi ikke kan overholdes, og kompromisser aldri på kvalitet. Vi gir deg ingeniørkunst du kan stole på!

Flow2 i ditt hjem

Trappeheiser fra TK Elevator gir et liv uten hindringer

TK Elevator er synonymt med enestående ingeniørvirksomhet og mobilitetsløsninger over hele verden i både private og offentlige rom. Vår Home Solutions-enhet gir deg den samme ingeniørekspertisen og fokus på innovasjon for å løse mobilitetsutfordringer hjemme hos deg. Vår patenterte ASL-teknologi (Advanced Swivel and Levelling) leverer på dette og sørger for at trappeheisen Flow2 passer sikkert og komfortabelt i de smaleste og mest buede trapper, hvor andre heiser ikke passer.

Se hele utvalget vårt og finn ut mer om løsningene våre. Du kan også be om en gratis brosjyre eller gjøre en avtale med en av våre eksperter for kostnadsfrie råd, helt uten forpliktelser.

Med deg hvert steg på veien

Trappene i hjemmet skal være til hjelp, og ikke bli til en barriere med økt alder og spesielle behov. Vi forstår dette, og ekspertene våre hjelper deg slik at trappene dine aldri blir til hinder for friheten til å bevege deg sikkert og komfortabelt i hjemmet du elsker.

I tillegg har vi et stort utvalg av spesialtilpassede design som kan få trappeheisen til å passe inn i omgivelsene eller få et eget særpreg.

Men du trenger ikke å ta oss på ordet! Flere tiår med fornøyde kunder og deres anbefalinger samt en rekke utmerkelser beviser vårt kontinuerlige engasjement for din sikkerhet og komfort.

TK Home Solutions service

Vi gir deg ikke bare trappeheisen, men også et dedikert team av eksperter innen design, produksjon og montering som bruker TK Elevators ingeniørkunnskaper til å skape en spesialtilpasset løsning som gir deg selvstendighet – sikkert og komfortabelt. Ingen mellommenn, bare våre (TK Elevators)dedikerte eksperter som følger deg – hvert steg på veien.

Våre konsultasjoner foregår hjemme hos deg og koster ingenting ekstra. Våre eksperter vurderer alle potensielle hindringer og spesielle behov, og måler både deg og omgivelsene for å gi deg så individuelle råd som mulig. TK Elevators 3D-simulator gir deg mulighet til å se hvordan trappeheisen vil se ut hjemme hos deg, inkludert den spesialtilpassede skinnen og ditt valg av setetrekk.

Se hele utvalget vårt på nett nå

Trappeheiser fra TK Elevator