thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

Personvernregler

Velkommen til TK Home Solutions. Du er velkommen til å kontakte oss og be om en kopi av personvernreglene våre. Les videre hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Vi benytter en funksjon i nettleserne kalt informasjonskapsler («cookies»). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettleseren din lagrer på harddisken i datamaskinen din, slik at vi kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av besøket ditt. En informasjonskapsel kan sees på som et identifikasjonskort som forteller nettstedet vårt at du har kommet tilbake. For mer informasjon om informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org/.

Våre informasjonskapsler brukes bare til å lagre basisinformasjon, slik som din bruker-ID. De lagrer ikke passord eller kredittkortinformasjon.

Vi bruker informasjonskapsler til å gjøre besøket på nettstedet enklere ved at du ikke trenger å huske brukernavn eller e-post. Denne informasjonen gjør at vi kan ønske deg velkommen med navn og, etter hvert, spesialtilpasse nettinnholdet til dine preferanser. Av sikkerhetsmessige grunner må du fortsatt skrive inn passordet ditt. Informasjonskapselen blir liggende på harddisken din på ubestemt tid.

Det er mulig å besøke nettstedet vårt uten å oppgi personopplysninger, men du kan måtte registrere noen opplysninger så vi kan kontakte deg med spesielle tilbud du kan ha nytte av. Vi bruker også informasjonskapsler til å lage statistikk over besøkende på nettsidene våre og hvordan disse brukes. TK Home Solutions vil imidlertid aldri bruke denne informasjonen til å identifisere deg personlig eller til å markedsføre produkter og tjenester til deg uten ditt samtykke.

TK Home Solutions benytter trygge dataanalysetjenester som Google Analytics til å hjelpe oss å lage og analysere besøksstatistikk hentet fra informasjonskapslene. Vi kan også legge inn tredjeparts informasjonskapsler (informasjonskapsler som ikke legges inn av domenet tkencasa.co.uk) mens du er inne på nettstedet og bruke dataene som samles inn til det samme analyseformålet. Det er strenge regler for tredjeparts behandling av informasjon fra informasjonskapsler og å til enhver tid ha kontroll over informasjonen.

Du kan stille inn nettleseren din til å godta eller avvise alle (eller enkelte) informasjonskapsler. Du kan også stille inn nettleseren din slik at du blir varslet hver gang en informasjonskapsel dukker opp. Du kan slette informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din, men husk at hvis du ikke tillater at vi lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din når du er inne på sidene våre, eller du sletter informasjonskapselen i ettertid, vil det ikke være mulig for deg å bruke dette nettstedet effektivt. Systemet benytter informasjonskapselen til å identifisere deg som bruker.

Vær trygg på at TK Home Solutions ikke bruker informasjonskapsler til å hente ut personopplysninger. Vi lagrer bare slik informasjon hvis du med vitende og vilje har gitt oss denne informasjonen direkte.