thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions

Skip Navigation

Vi hjelper deg med finansiering av ditt produkt!

Vi hjelper deg med finansiering av ditt produkt!

Vi dekker rentene for deg.

Vi har inngått et samarbeid med SVEA Bank og kan derfor tilby våre kunder finansiering opp til NOK 150 000,-

Du kan enkelt søke online og signere med BankID. Vi hjelper deg gjerne med å søke, enten ved at vi veileder deg på telefonen eller ved at du kommer innom vårt kontor slik at vi kan gjøre det sammen. Vi i TK Home Solutions etterspør aldri privat informasjon.

Søknaden forutsetter en kredittsjekk som utføres av Svea Bank, med en gang.

Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at vi i TK Home Solutions får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID og vise godkjenningen i kassen – så ordner vi med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt når Vi i TK Home Solutions har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt produktet.

Om du for eksempel ønsker å nedbetale kr. 50 000,- på 24 mnd, helt rentefritt, betaler du et etableringsgebyr på kr. 599,- Du får en månedskostand på kr. 2139,- og et terminbeløp på kr. 55,-Effektiv rente som dekkes er 3,98% effektiv rente ved 12 mnd nedbetaling og 3,75% rente på 24 mnd.


Vi i TK Home Solutions betaler rentene for deg om du velger 12 eller 24 måneders rentefri nedbetaling.


I søknadsskjemaet kan du velge hvilken type nedbetaling du ønsker.

Ved delfinansiering søker du om det beløpet du ønsker og vi i TK Home Solutions vil sende en faktura på det resterende beløpet etter montering.

Hvert produkt blir tegnet og spesiallaget for hver kunde, og vi må derfor be om et forskudd på 20% av kjøpesummen ved bestilling. Om du tenker at 20% er mye, ta kontakt med oss så kan vi finne en løsning sammen.


Her kan du søke om finansiering

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 21 97 97 50 om du har spørsmål om dette.